Knivhuggen hette den första berättelse jag och min bästis Linn skrev. Vi gick i trean. Jag hittade den nyss i min dagbok från den tiden, och minns att det kändes som att vi skrev ett helt epos. Så fantastiskt bra vi tyckte att det blev!

KNIVHUGGEN
Marie och Joshef var ett lyckligt par i eskelstuna. När Joshef en dag kom hem från jobbet hittade han Marie blodig i duchen. Joshef ringde polisen o snart var dom på plats. Joshef blev förtvivlig när han fick veta sanningen Marie hadde blivit våltagen o sedan kniv-huggen. Nu var polisen i full fart o leta efeter fingeravtryck o spår äfter brottslingen Till slut hittade dom Maries glasögon och fan finger avtryck på dom. Mannnen som var gernings man hette Auod Marocho När han väl var inom lås o bom lyckades han smita. Joshef blev vansinnig han kom i håg hur Aoud såg ut och beslät sig för att åka ut och leta äfter honom Joshef såg Aoud vid en flygplats Joshef sprang imot Aoud med Aoud sköt Joshef i axeln. En dam såg allt och kontacktade ambulansen. Joshef kom in på sjuk-hus o blev lite senil han tyckte att Aoud var överallt o han skrek och svettades och slog i luften, även systrarna som vårdade Joshef tyktes likna Aoud. När Joshef äntligen hadde såmmnat såg han Marie i drömmen hon sa: Joshef du måste döda Aoud han fins på Södra kyrkogården Joshef vaknade med ett ryck klädde snabt på sig o hoppade in i bilen o åkte till kyrkogården. där stod Aoud vid Maries grav. Joshef ströp Aoud o grävde ett hål med sina händer o slängde ner Aoud i o sen åkte han tillbaka till sjukhuset Där Marie i drömmen fans, nu sa hon: Joshef glöm mig gift om dig o skaffa barn. Joshef lydde rådet och gifte om sig  o skaffa barn men ännu mins han den stund då allt detta hände. SLUT
Hej då