Tack för mig.

Fyra veckor går snabbt. Min tid som gästbloggare är slut och det har varit en intressant tid.

Vissa är ju oerhört aktiva och det har varit trevligt att läsa era bloggar. Många boktips har jag också fått, och bloggen är verkligen en källa till kunskap för litteraturälskare.

Nästa vecka åker jag på en bussresa till julmarknad i Hamburg. Syftet är att studera resenärer, stämningar och episoder till min kommande bok. Det är manusstopp i mars och jag har skrivit halva boken, så det ska säkert fixa sig. Det känns lite lyxigt att lämna allt, för att bara var ensam i Tysklands julmyller. Smaka de inhemska delikatesserna i marknadsstånden, lyssna till julmusik och dricka vin.

Som reslektyr tar jag med mig Olle Lönnaeus nya bok ”Mike Larssons rymliga hjärta.”

Jag gillade hans debutbok ”Det som ska sonas.” Böckerna utspelar sig i Tomelilla vilket känns extra kul för mig som Tomelillabo. Jag känner igen miljöer och beskrivningar.

”Olle beskriver den idyll man vill att en småstad på 60-talet ska vara och hur den var i verkligheten med trångsynthet och utanförskap för de som var annorlunda. Författarens kärlek till landskapet och den Skånska myllan genomsyrar boken på ett positivt sätt.”

Jag vill också passa på att tacka alla som besökt min blogg. Tack också för alla trevliga kommentarer som jag fått.

Så vill jag önska alla läsare en riktigt
G O D  J U L O C H  E T T  G O T T  N Y T T  Å R, med många härliga läsupplevelser