Ska ni till bokmässan? Jag har varit där många år i rad nu, först som vanlig besökare som svettades bland den stora mängd andra vanliga besökare en vanlig lördag. Sedan som förtjust ackrediterad bloggare, och de senaste åren som mer och mer blaserad utställare – jag är för fjärde året på bokmässan med Axess Magasin, som har en egen monter, där jag i år igen ska stå och dela ut tidskrifter.

En nyhet för i år är att jag även är på bokmässan i egenskap av författare. Precis som alla de andra, riktiga författarna! (Jag tycker fortfarande att det känns lite overkligt att jag faktiskt har en roman på min meritlista.)

Man kan komma och lyssna på mig, om man känner för det: På torsdag kl 15 finns jag i DN och Expressens gemensamma monter och blir lite intervjuad av Expressens kulturchef Karin Olsson. Och på lördag morgon, klockan 09:20, gör jag ett mini-framträdande i Norstedts monter. Kom och säg hej!

Jag tänkte att jag skulle försöka blogga lite från mässan, men jag vet ju hur det brukar gå med den föresatsen: när jag väl får en sekund över är jag alldeles för trött (och ibland lite berusad) för att orka så mycket som att starta datorn. Just nu går jag och hoppas intensivt på att min iPhone, beställd sedan några veckor, ska hinna levereras innan mässan, så att det iallafall kan bli lite mäss-twittrande. Jag återkommer med besked!