… på landet äter vi kräftor på verandan.
Har badat sommarens bästa dopp och vet inte om det var det stora vemodet som rullade in och gjorde vattnet så precis lagom svalt att jag aldrig ville gå upp. Ludde simmade också, när vi ropade simmade han ut så liten han är, hundar har sån tillit till en att man blir gråtfärdig bara av att tänka på det. Har läst rätt mycket i Lolita idag, den måste vara en av världshistoriens bästa romaner. Tilltagande obehag.
Jobbsamtal som jag ännu inte ids svara på, bara någon dag till utan sådant prat. Mycket jobbsnack handlar om att prata på olika ställen och tevegrejer, och jag VET ATT JAG SKA VARA TACKSAM men jag har sådana svårigheter med offentlighet och vill helst bara gömma mig här på landet jämt eller sitta i stan i mitt arbetsrum och bara luncha och fika med de närmaste vännerna och inte möta fler folk än så. 
I morgon hem till mamma i Visby med min yngste. Vi ska hälsa på där innan den stora stadsåterkomsten på lördag.