Hej!

Tack ni som kommentera mina blogginlägg, det får mig att känna mig som om jag har arbetskamrater . Kvällen är ljuvlig, helt ljum och plötsligt solig. Varit nere vid Mälaren med min son och hans kopmpis och de badade från en dold brygga.
Nu tänkte jag snart ge mig ut och springa så att jag också vågar hoppa från bryggan ner i den där mörka vattnet som ser helt sammetsmjukt ut på kvällen.
Men jag har inte skrivit något i dag, och trots att jag vet att det är näst intill möjlgt när man är hemma med barn, får jag ändå dåligt samvete. Det är gisslet. Man kanske måste ge sig själv semnesterdagar, utan dåligt samvete?
När jag ite skriver eller skapar något har jag hela tiden känslan av att jag borde göra det. Men….i går var det tisdag. Veckans höjdpunkt under sommaraftnarna för då är det Morden i Midsomer. Eftersom avsnitten är så intill förvillelse lika och har så komplicerade intriger, gör det inget om man inte följer med till fullo. Det jag tycker om är det tillstånd av loj avslappning som avsnitten skänker. Men har någon människa lyckats lista ut om Joyce Barnaby, Toms fru, egentligen har något jobb? Och i såfall vad?
På återhörande!