Hej! Jag heter Therese Bohman, och eftersom jag ska blogga här i en månad nu tycker jag att det vore artigt att börja med att presentera mig:

Jag har precis debuterat med romanen Den drunknade på Norstedts förlag. Den har fått rätt mycket uppmärksamhet, så jag antar att en del av inläggen här kommer att handla om sådant som händer i min debutant-tillvaro. Annars hade jag tänkt att det skulle handla om skriv- och litteratur-relaterade saker. Inte så mycket allmän dagbok och rapport om vad jag åt till lunch och så (det finns det uppgifter om på andra ställen, för den som är intresserad: jag har en annan, ganska försummad blogg, samt ett oftare uppdaterat twitterkonto). Ofta brukar dock mitt bloggande sluta med att jag mest postar bilder som jag tycker är fina, eftersom jag är en utpräglad bildmänniska (detta tänkte jag skriva mer om här), men jag ska försöka att hålla mig i skinnet.

Om dagarna går jag oftast till jobbet som redaktör på Axess magasin, där jag pillar med texter och letar bilder till tidskriften. Och så är jag hemma och skriver ibland, oftast åt Expressens kultursidor. När jag inte jobbar gillar jag att dra omkring i evigheter på stan och prova kläder, att träffa människor jag tycker om, att ligga i sängen och se på Seinfeld och att fundera på nästa roman.

Hoppas att ni kommer att vilja läsa här nu, jag tycker att det ska bli väldigt trevligt att blogga här. Hej så länge!