För nästan två år sedan skrev jag för första gången i min blogg, häpen och förvånad! Då var också min hemsida helt ny, och jag skulle sköta den själv. Jag var alldeles i gasen av allt nytt, det kändes värre än om jag hade köpt mig en häst eller öppnat en kalkonfarm.
  Det här är min trehundrafemtioförsta bloggtext och nu tar jag en paus. Sommaren är här. Livet väntar därute. Det är roligt att blogga men det drar uppmärksamheten från fokus och kan i värsta fall tas som intäkt för att inte göra jobbet, själva jobbet, det svåra.
  Fast inte är det så svårt att fira midsommar, det är enklare än både jul och påsk. Midsommaren är det något särskilt med, och särskilt den i Dalarna och Malung. Och det bland annat, försöker jag gestalta i den kommande romanen Hjärtblad som sannolikt finns ute redan den 2 augusti.
  Kära kända och okända bloggläsare! Jag hoppas ni får tillfälle att ta tillvara den unika svenska sommaren! Själv ska jag även försöka ta tillvara lite av den norska.
Jag kommer att sakna er. Men till hösten ses vi igen. Och gör vi inte det så beror det på att dator och Aino är i full färd med att flytta från Enköping till Stockholm.
  Samtidigt ber jag att få tacka för uppmärksamheten på bokcirklar.se, detta trevliga ställe som jag inte kände till förrän jag blev inbjuden. Det har varit en ära att få vara månadens gästbloggare hos er. Vi ses, kanske på bokmässan!