Jag börjar känna igen er nu, Wilgot, Bocaina, Fiskargatan 9, Lotta Th med flera! Vilket är bra, får det att kännas mer hemtrevligt här på bokcirklar.
Idag tänkte jag skriva om att jag efter många nitlotter på bokfronten nu plockat upp Vildingen, en omtolkning av Maurice Sendaks mästerverk Till vildingarnas land. Hur skönt det känns med en riktigt välskriven bok efter att den senaste tiden ha försökt gilla populärlitteratur i form av True Blood, Twilight, med mera.
Men eftersom jag nu börjar värma upp och få en hemtrevlig känsla tänker jag istället svara på lite kommentarer jag fått!

TWILIGHT
Roligt att så många höll med och att ingen blev arg för att jag skrev att jag inte tyckte om vampyren Edward.
Kanel berättar att i fjärde boken misshandlar Edward sin fru Bella, ett tecken på att jag gjort helt rätt när jag valt att inte läsa vidare i serien.
Några av er har kommenterat att varulven är på intåg, och det är ju bra! Jag tänker på Sam (som i och för sig blir en hund…) från True Blood, allas vår favorit Lucius Lupin från Harry Potter-böckerna och den glasögonprydde sjuksköterskan från tv-serien Being Human som gick på SVT. Varulvar verkar snälla och helt klart något för mig. Mer snälla och pälsiga hjältar, tack!

SEXBOK
Vad är en sexbok, frågade Wilgot? Svaret är enkelt: en bok om sex och kärlek! Min bok Respekt vänder sig främst till tonårskillar men är egentligen lite bredare än så.

ÖDET
Jag satte igång en diskussion om ödet som Lotta Th spann vidare på. Men så insåg jag att jag inte är så filosofiskt lagd av mig och lade ner. Förlåt! Jag ska inte ta upp ödet något mer i bloggen…

Imorrn åker jag till min sambos landställe. Jag har haft en otroligt hektisk vår. Jag flyttade hem från Madrid, har jobbat med TV och radio, samtidigt som jag släppt min bok. Det har helt enkelt inte blivit någon tid över för mitt skrivande. Och jag behöver få skriva då och då för att kunna må bra. Så nu försvinner jag i några dagar tillsammans med sambon och datorn.
Ha en härlig Kristi Himmelsfärd!