Jag kommer att vara debutantbloggare under maj månad och vill passa på att presentera mig!!!
Förutom författare är jag också journalist och sexualupplysare. Jag jobbar på utbildningsradion – UR, som nog måste vara Sveriges snällaste medieföretag.
Jag är aktuell med Respekt – En sexbok för killar.
Om man ska placera boken i ett fack så är det en bok för ungdomar. Men egentligen är den bredare än så. Nyligen fick jag ett brev från en snart 70-årig kvinna som hade fått lära sig mycket och tänkte rekommendera den för sina barn och barnbarn.
Samtidigt läses den så klart också av tonåringar. Senast fick jag ett brev från en 16-åring som efter att själv ha läst den har lånat ut den till alla sina killkompisar.
Alltså, en ungdomsbok för killar som egentligen är bredare än så och som också kan uppskattas av 70-åriga kvinnor. Jag antar att det är därför (för att den är bredare än en vanlig ungdomsbok) jag fått äran att gästblogga hos er!

Jag kommer att blogga om både läsupplevelser och om min vardag.
Har ni några frågor om saker som står Respekt, skriv till mig så lovar jag att svara!
Ha en fin helg.
Inti