TISDAG

17:23

och efter att ha skruvat upp alla luckor och ställt ut datorn på vädring började den igår kväll så sakta fungera igen, även om tangentbordet gärna blandar ihop bokstäverna s, a och d. Igår var också den internationella kvinnodagen, vilket jag bestämde mig för att fira med tidskriften BANG på södra teatern; biljetterna var slutsålda redan när vi kom dit strax efter åtta, nästan hela gamla klassen från Biskops Arnö var där och mina favoritsystrar Kassius spelade skivor.

18:19

Nu är jag hemma igen – efter en omväg som bland annat berodde på en väska (med mina nycklar i) glömd i garderoben, en hundpromenad tvärs över hela söder och tre cheeseburgare till lunch – och njuter av en dator som fungerar allt bättre; det är bara att logga in och slå upp de sidor som är mina, nästan som att alltid ha sitt hem med sig och kunna slå upp det var som helst, tapetserat med välbekanta, trygga sidor.

19:03

Startsidan drivs förstås av ett unikt internetgeni:          

www.highereducation.tumblr.com