Denna dagen – inte ett liv. Var det inte så farbror Melker så uppgivet deklarerade när han inte ens lyckats fånga en abborre. Själv lyckades jag skriva klart ett inlägg men i samma ögonblick som jag försökte publicera fick jag besked att jag inte var inloggad. Vilket jag faktiskt varit några minuter tidigare.

Det lustiga i sammanhanget är att jag tänkte skriva om hur fullständigt knäckande det är att vara frustrerad över teknik som bär sig åt som – jag vet inte vad. I eftermiddags satt jag och läste igenom det jag skrivit den här veckan och kom på att jag skulle lägga till sidnumrering. Jag skriver i Word för Mac och gick upp i menyn, Infoga – men hittade inte sidnumrering där det tidigare funnits. Efter många turer med sidfötter och punktlistor och all sorts skit som jag inte var ett dugg intresserad av pluggade jag ut usb-minnet och gick till den andra datorn, även det en mac (bara lite äldre och lite slöare) och fixade sidnumreringen där. Eftersom det är samma version av Wordprogrammet i båda datorerna misstänker jag att någon smugit sig in i mitt hem under natten och stulit möjligheten att infoga sidnumrering i min bärbara dator.

Jag avskyr teknik. Jag vill bara att den ska fungera. I övrigt ska den förhålla sig väldigt tyst och diskret. Själv tänker jag gå och skrika ut min frustration i skogen. Någonstans måste den få komma ut, och har jag tur skrämmer jag samtidigt iväg en ekorre eller två från fågelbordet.