Profilbild
2009-12-08

En fördel med att vara ett litet förlag är att vi relativt lätt (!) kan göra en ganska långsiktig produktionsplanering, men på samma gång är vi tillräckligt flexibla för att kunna ställa allt på ända igen. Det låter som en motsägelse, och det är det väl också, men det ligger mycket sanning i att för att kunna vara flexibel måste du vara en fena på planering!

Idag sitter jag som bäst och bollar med manuslämningar och trycktider och recensionsdatum för hösten 2010. Än så länge ser allt ganska exemplariskt ut, vi har titlarna klara och manus på väg in, fast min erfarenhet säger att denna första planeringen verkligen kommer att vara just den första – vi är många revideringar från sanningen. MEN, vi kommer att få ut alla titlar och de kommer att komma nästan exakt när vi vill, det ska den flexibla planeringen se till!

/Cilla