Just nu känner jag att jag inte hinner läsa så mycket som jag skulle vilja. Men jag undrar om det är lite som med läsning som med träning? Att man hinner det man prioriterar och att jag nu kanske prioriterar andra saker helt enkelt? Eller så handlar det kanske om att jag de senaste åren läst mycket för jobbet, antingen böcker som jag ska recensera eller böcker skrivna av människor jag ska intervjua. Roligt och omväxlande men samtidigt så gör det att jag inte riktigt hinner läsa de där böckerna jag vill läsa bara för att jag är sugen på dem. Inte för att jag “måste”. Jag saknar det. Dessutom så har jag på senare tid haft en oroväckande tendens att somna så fort jag öppnar en bok. Kan i och för sig ha att göra med att jag går upp 05.20 på morgnarna för att träna…
Hur hittar ni tid till att läsa?

Just nu på Moas högst egna önske-läs-lista när jag hinner…:

Hypnotisören – Kepler
Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva- Anne Heberlein
Kicki & Lasse – Peter Kihlgård

Ps: Malina! Superkul att du har hängt på hit! Jag blir faktiskt alldeles stanna-i-form-nostalgisk:)