På måndag vill min redaktör ha tillbaka bokmanuset redigerat och bearbetat, sen ska texten gå ytterligare några vändor men jag har allså inte så mycket tid kvar men däremot väldigt många sidor kvar… sidär cirka åttio A4 sidor som jag måste igenom, helst idag. Jobbade bra på tåget igår och idag funderar jag på att gå iväg till ett café och sätta mig för att se om jag kan fokusera bättre. Hemma har jag lätt att distraheras just nu.

På låtfronten: Igår skrev jag hela dagen med Cat Stevens Can´t Keep it in på repeat i lurarna (lyssna här). Om och om igen. Spelade den säkert mer än hundra gånger. Rätt weird jag vet men det funkar alltså som något slags skumt bränsle när jag skriver tills jag lyssnat sönder den och måste byta låt.

I övrigt så köpte jag den här boken på centralstationen i Göteborg: Kärlek hur fan gör man? Bob Hansson frågar dom som vet – nämligen bland andra Emma Hamberg och KG Hammar. Den verkar otroligt bra och full av igenkänning och kloka tankar och funderingar om tvåsamhet.