Profilbild
2009-11-02

I går spilldes ett glas rosébubbel ut över min dator (jag har aldrig påstått att det inte är glamoröst att vara förläggare), vilket gjorde att jag inte kollade min mejl under kvällen. Det gjorde i sin tur att jag inte fick de desperata mejlen från Hanna, som inte kunde öppna den fil som formgivaren skickat med pressmeddelandet till Tolv hav. I stället vaknade jag i morse och cyklade hem till min andra dator lagom tills allt hade löst sig. Ett färdigt och snyggt pressmeddelande i inkorgen.
Fortsatte morgonen med att skicka ut nyhetsbrev och bjuda in folk till boktipset på onsdag. Det dröjde fem minuter, sedan plingade inboxen igen. Upsala Nya Tidning undrade om inte Tolv hav skulle komma snart, och bad om ett recensionsex. Kan ni väl få, sa jag.
Måndagsmorgnar. Fina grejer. Nästan så att man undrar när något ska börja gå fel.
/Moa