Profilbild
2009-11-30

Man tror ju gärna att allt ska vara för evigt, eller i alla fall väldigt länge. När vi började gästblogga här så såg jag en lååång månad framför mig, med massor av kreativa och spännande blogginlägg ;). Och nu är det redan slut!

Tack för den här tiden. Det har varit fantastiskt roligt att vara här, och särskilt att läsa era kommentarer. Plötsligt känns det som om man är i mitten av världen och litteraturdiskussionerna. Det är, om något, en väldigt trevlig sak för en småförläggare.

Fortsätt gärna följa förlagsarbetet (dock inte i bloggform tyvärr) på vår hemsida: www.rosenlarv.se

Och kom gärna på årets sista boktips imorgon! Hallongrottan, Bergsundsgatan 25 i Stockholm. 19-19.30, gratis inträde. Jag kommer att prata om och läsa ur Stina Aronsons Tolv hav och Feberboken.

Vi ses i litteraturvärlden nånstans!

Hjärtliga tack från Moa och Rosenlarv