Nja, i alla fall nästan färdig. I alla fall färdig med just denna manusversion av min bok. Det börjar närma sig och jag kan ana ljuset i tunneln och att det även denna gång om en inte alltför avlägsen framtid ska bli en tryckt bok av alla mina bokstäver. Känns otroligt skönt att ha tröskat mig igenom manuset tillslut och att kunna lämna ifrån mig det till min förläggare och redaktör i någon vecka eller två innan jag ska igenom den ytterligare en vända. Men det känns också lite läskigt eftersom denna (fortfarande rätt ofärdiga) version skickas ut till de journalister som har bett om ett korrektur och även några nära och kära kommer att läsa boken i det här stadiet för feedback. 

Har inte heller kunnat läsa någonting annat den senaste veckan eftersom jag har haft så fullt upp med min egen bok men nu ska jag fortsätta på Katarina Wennstams nya samt kanske någon ytterligare någon roman. Imorgon tänkte jag blogga lite om varför jag skriver – vilken cliffhanger, va?! Spänningen är olidlig, hehe.