Hej på er alla här på Bokcirklar.se och hjärtligt välkomna att göra mig sällskap under denna mer eller mindre hektiska Decembermånad.

Jag debuterade med boken “En tur med Cadillac”, juni 2008 (B4PRESS) och den ”resan” fortsätter, om än i något lugnare tempo nu, för ett heltidsjobb som gymnasielärare i Göteborg kräver väl sitt, men jag måste tillägga att jag trivs fantastiskt bra med mitt arbete.

En fråga som numera ofta kommer upp är, om jag har något nytt på gång och visst håller jag på med en fortsättning, men den måste få ta sin tid för det är i själen som ”berättelsen” bor och lägger man sin själ som spelbricka på bordet, skall man vara medveten om risken att förlora den. Därför vill jag väga mina ord… innan de får lov att landa inom dig.

Jag lovade Nina att skriva ”av hjärtats lust” och det är precis det jag tänker göra i fortsättningen!

Ha en skön tisdag gott folk och glöm inte att ”det i varje litet frö finns ett löfte om stora skogar”!

Det finns ett författarporträtt och lite mer skrivet om boken om du klickar på följande webbadress: http://www.boktorget.se/content/blogcategory/50/51