Tack alla ni för det fina välkomnandet hit till bokcirklar.se! Det känns väldigt kul att vara här men också en aning ovant eftersom jag så frenetiskt bloggat om träning i nästan tio månader på DN.se och nu ska blogga om något så helt annorlunda och för mig mycket mer personligt som läsning och skrivande. Hoppas att ni har överseende med att det kanske tar några dagar för mig att komma in i bokbloggeriet och ni får hojta till om jag tappar greppet och det slinker in inlägg om löpning eller militärträning.

Nästa vecka ska jag jobba med slutbearbetningen av mitt bokmanus på Jag ska bara fixa en grej i köket (mer om vad den handlar om snart). Det går ganska långsamt just nu eftersom jag granskar varje bokstav med väldigt kritiska ögon och har svårt at se att överhuvudtaget något av det jag skriver är bra. Jag ska även läsa och tipsa om en bok i tidningen Mama under veckan (lästips mottages tacksamt!) samt skriva ett antal artiklar.

Ikväll: Läser jag i Kärlek i cancerns tid av Anders Sundin (om hur han förlorade sin livspartner i cancer). Vanligtvis har jag flera böcker på gång samtidigt som jag varvar men just nu är det bara denna eftersom jag ska intervjua Anders om några dagar. Idag kan ni för övrigt läsa om en av mina favvoförfattare Mats Strandberg som jag har intervjuat här i DN Söndag, han är just nu aktuell med romanen Halva liv.

Lotta Th: Jätteroligt att ses här på bokcirklar.se! Ni har väl läst Lottas fantastiska bok btw? Aldrig som hon (Forum).

Malena: Superkul att du har hängt med mig hit från Stanna-i-form-bloggen, ser fram emot att snacka böcker med dig istället för träning ett tag!

Fiskargatan 9, Pippilin, Catalpa, Ewaren och Caynnes matte: Stort tack för era kommentarer! Jättekul att ni vill hänga på under min gästbloggsmånad!