Profilbild
2009-11-19

I går erotiksamtal på Kulturhuset. Roligt roligt! Lite frustrerande bara att ha en mikrofon i ansiktet och inte kunna koncentrera sig på bara de saker som man själv vill veta … Jag hade kunnat ställa frågor till Magnus Ullén och Svante Weyler i flera timmar till. Men bokcirklar-Nina gjorde ett utmärkt jobb med det i stället :).

Det är nästan så att jag känner mig lite bakfull, trots att jag höll mig till kaffe och vatten under kvällen. Men spända nerver och hostattacker under natten gör väl sitt till. Och i dag är det släppfest för Tolv hav! Jag ska strax försöka få tag på Hallongrottan (där vi har festen) och kolla om jag kan komma över och testa mikrofonen ihop med deras förstärkare. Om det inte funkar måste jag nämligen hitta på nån bra lösning på det problemet … Anna Jörgensdotter ska ju läsa ur boken, jag ser extremt mycket fram emot det. Tror att det kan bli alldeles fantastiskt fint. Om allt går väl så kommer dessutom Maria Margaretas vän J att spela in hennes läsning, så att ni kan lyssna på den från vår hemsida sedan.

/Moa