Har haft en riktigt skön arbetsfri helg som jag har ägnat åt att inte skriva en endaste liten bokstav utan istället vara ute i skog och mark och springa och träna. Igår körde jag 120 minuter Nordic Military Training med tillhörande massa lera och idag springrunda 1.9 mil Söder/Kungsholmen. Känner mig skönt trött i kroppen men inte i knoppen för en gångs skull.

I fredags blev jag intervjuad för nya boken för första gången av tidningen Femina. Det kändes väldigt ovant och läskigt att prata om den med en journalist och att få frågor om hur jag har tänkt kring storyn och karaktärerna och varför de beteer sig som de gör. Ibland känner jag att jag faktiskt inte vet vad tusan de håller på med, det är som om de har levt sina egna liv och farit i väg och gjort saker som jag inte från början visste att de skulle göra. Jag försökte svara så gott jag kunde men det kändes som jag svamlade rätt duktigt. Skulle tro att intervjun går att läsa någon gång i mars.

Ikväll: Starwarsfilm-mys med sonen följt av Katarina Wennstam-läsning följt av sova för att gå upp med tuppen imorgon och träna. Jag – träningsnarkoman? Naaawww!