Hej alla kära Bokcirklar-läsare!

Tack för denna tid på denna plats. Det har varit ljuvligt att kliva ut i cyberrymden och debutera som bloggare tillsammans med er: en mjuk landning i dun och bolster! Jag har ju bett er om idéer och råd under denna tid. Ni som känner att ni vill fortsätta ha kontakt med mig, så vill jag nu puffa för min hemsida som kommer börja fungera snart: barbaravoors.com Där kommer jag också att blogga om just skrivprocessen och kontakten mellan läsare och författare, som jag vill tro kan vara mer direkt och enkel. Jag kommer också ha en e-postadress länkad till denna hemsida, dit man kan skicka frågor till mig av privat natur (läggs inte ut) och av mer allmän natur (kan läggas ut i bloggen om skribenten godkänner): barbara@barbaravoors.com

Skriv gärna nu så har jag början på min blogg och hemsida! Önska mig också lycka till med den roman som förhoppningsvis kommer nästa år: ”Fantomsmärtor” – heter den än så länge. Samt min ungdomsroman – “Emmy Moréns dubbla liv” – heter den än så länge. Tack och hej från Barbara.