Ni har verkligen en god känsla här på bokcirklar.se. Som nybliven författare har jag känt mig välkommen på debutantbloggen och jag hoppas att ni har haft lika trevligt som jag har haft under oktober.

Jag försvinner inte från bokcirklar.se, så jag ser fram emot att få bokcirkla med er även framöver. 

Jag har nu skickat ut alla böcker till er som deltog, utom till vinnaren Eva, som ännu inte skickat mig sin adress.

Jag hoppas att min bok blir ett gott sällskap åt er. Och för er som redan läst den och tyckte om den, så kan det kanske glädja er att arbetet med del två i Ensamhets-trilogien går framåt. Just nu bearbetar jag Ensamhetens stad och det ser ut som att jag blir klar med den under början av nästa år.

Är ni intresserade av hur det går för mig kan ni alltid besöka min webbplats: www.augustinerba.com eller så kan ni prenumera på nyheter via RSS på http://augustinerba.wordpress.com/feed/.

Jag vill också önska min efterträdare här på debutantbloggen, Emma Ångström, välkommen. Jag har bara träffat Emma några gånger, och inte avslutat hennes bok ännu, men jag tror att hon är den unga generationens Kerstin Ekman.

Allt gott.
/Augustin