****Vinn två böcker.***** 

Jag har börjat debutantblogga hos er på Bokcirklar och igår kunde ni läsa ett utdrag om vänskap ifrån min roman Ensamhetens broar. Idag börjar tävlingen.

Tävlingsregler:
Skriv minst 25 och mest 2000 tecken i en kommentar till något av mina inlägg från och med nu och fram till söndag den 18:e oktober.

För att jag ska förstå att du vill vara med och tävla börjar du din kommentar med “Jag vill vinna två ex av Ensamhetens broar.”

Sedan skriver du om en vänskap som du förlorat och varför du saknar den.

Jag kommer välja ut de texter som jag gillar och lotta ut två böcker bland dem. Sedan skickar jag två böcker till vinnaren och jag kommer också att skriva ett följebrev till den boken som du, om du vill, kan skicka till din förlorade vän.

Utkast till följebrev:
“Hej YY,
Jag heter Augustin Erba och är författare på Albert Bonniers förlag. Det är jag som skrivit boken du håller i din hand. Ensamhetens broar handlar om en förlorad vänskap och den sorg vi alla känner när vi tappar kontakten med någon.

Du känner inte mig, men du känner bokcirkelmedlemmen XX. Och det är XX som är anledningen till att jag skriver till dig.
Jag har haft en tävling på bokcirklar.se där det gällde att beskriva en förlorad vänskap. XX gjorde något som jag tycker är bland det svåraste en människa kan göra.
XX övervann sin blyghet och sin rädsla för att bli avvisad och skrev en text som fick oss på bokcirklar.se att önska att ni skulle hitta tillbaka till varandra. Kanske talas vid i telefon. Kanske dricka ett glas vin. Skratta åt dumheter ni gjorde för länge sedan. Blinka bort en tår över de år som gått sedan ni sågs.
Jag hoppas att den här boken kan hjälpa er på vägen.
hälsningar
Augustin Erba”