Era modiga berättelser har börjat trilla in; en vecka kvar att skriva om en förlorad och saknad vänskap. 

Annika har skrivit sin historia i kommentarerna och signaturen “Glasöra” fick inte in sin i kommentatorsfältet, utan skickade direkt till mig. Det går också bra.

Fortsätt gärna att lägga in berättelser. Här är “Glasöras”:

“Jag vill gärna ha ett ex (eller två) av Ensamhetens broar…

Jag sitter här och undrar varför du inte hör av dig. Det sista sms:et jag fick från dig var för ungefär en månad sen. Har jag gjort något som gjort dig illa? Eller har du helt enkelt bara tröttnat på mina försök att vara snäll? Jag vet inte. Jag tyckte att vi hade ett sånt fint förhållande och kunde lyssna på varandra. Nu svarar du inte ens på mitt sms. Jag har till och med funderat på att ta bort dina kontaktuppgifter i mobilen, för du kommer nog inte att höra av dig. Men jag har inte tagit bort dem än, för hoppet finns kvar.

Jag brukade skicka ett sms till dig när jag hade kommit ner till city och fråga om jag fick komma upp en stund och dricka kaffe. ”Javisst” svarade du för det mesta. ”Välkommen och krjamar” Krjamar, det var din egen lilla signatur och betydde kramar från dig och jamar från katten.

Åh, vännen, jag längtar så efter att få dela en hasselnötslatte med dig, en hel är alldeles för stor för mig, det vet du ju! Jag är till och med så störd att jag låtsas att du är med när jag äter lunch på den där restaurangen som vi brukade gå till. Nu får jag ta med maten hem i en doggybag, för jag orkar ju fortfarande inte äta mycket.

Jag funderar på om det var något jag sa eller gjorde?

Kanske tyckte du att det hela bara var dina egna angelägenheter, jag var nog lite för kontrollerande och ville hela tiden veta vad som hände med dig. Men det var ju bara för att jag ville försöka förstå.

Jag vill ju bara att du ska höra av dig till mig, bara en enda gång till få ett sms där det står: ”Här är allt väl. Krjamar, SysterYster”

Att du dog för en månad sen är väl ingen orsak till att inte höra av sig?

Jag provar en gång till…
SKAPA MEDDELANDE…
”Jag längtar efter dig. Kram. LillaSyster”

SKICKA.
……”Meddelandet kan inte kopplas fram”…..