Stor händelse i min personliga utveckling: Jag lyckades banne mig installera allt på nya datorn helt själv! 
Men det var svettigt. Blir tokstressad av alla lösenord och sladdar och cd-skivor. Hatar teknik. Jag fattar inte folk som älskar att köpa nya prylar hela tiden – ge mig bara nåt som funkar så jag slipper engagera mig! Jag är som kung Midas men tvärtom när det gäller teknik – allt jag rör vid blir bajs. Allt går sönder, lägger av, har mystiska fel som ingen någonsin hört talas om, eller så spiller jag kaffe över tangentbordet och har bara mig själv att skylla.
Försökte få tag på kundservice hos Comhem. “Kundservice” – HA! Vilket skämt!
Ringde om och om igen. Varannan gång sa en käck person: ”Det är många som ringer just nu. Var vänlig försök senare.” Varannan gång sa en inte alls lika käck person: ”Du har ringt ett nummer som inte finns. Var god kontrollera numret.”
Men jag slog inte fel, jag tryckte återuppringning varje gång.