Har just skrivit svaren till en kort intervju på mejl. En av frågorna var ”Hur ska du fira på onsdag?” (Eftersom boken släpps då.)
Insåg att jag faktiskt inte har någon plan för det. Hur kunde jag inte tänka på det? Jag har en fest för de närmaste vännerna på fredag kväll, och då tänker jag skåla för mig själv hela tiden. Men på onsdag?

Det är såna här gånger jag hatar att vara singel. När mina förra två böcker kom hade jag en relation och allt blir så mycket lättare då. Den personen som betydde mest i mitt liv bodde också under samma tak, så jag hade alltid någon nära till hands att dela sånt här med. Det var också denne någons plikt att låta mig komma i första hand.

Singellivet har definitivt sina fördelar, men jag måste erkänna att jag ganska ofta saknar att vara tillsammans med någon. Och jag har ändå mer tur än de flesta: Jag har fantastiska vänner och ett jobb jag gillar. Men såna här gånger svider det till lite.