Profilbild
2009-09-21

Mässförkylningar kommer alltid som på posten efter varje mässa, och hundratals, kanske tusentals möten och samtal med baciller från hela världen. I år tar jag min före mässan, och ligger frustrerad och stressad i sängen och känner efter varje sekund om febern går upp eller ner, och om det finns några huskurer jag glömt. Jag måste bli frisk till på torsdag när Bok & Bibliotek öppnar. Femtio möten har jag inbokade, plus våra fantastiska författares seminarier, och kvällsjippon. Måste …

Imorgon klockan 8.00 går lasset med inredning och böcker från förlaget till Svenska Mässan. De andra på förlaget fixar det naturligtvis, men det är så kul att se montern växa fram, lägga upp högar med böcker, och en sista gång diskutera igenom vilka titlar som ska finnas på våra fyndbord. Och i år är det verkligen fyndbord eftersom vi håller på att rensa ut vårt närlager inför flytten senare i höst.

Jag ska försöka acceptera läget, och greppa ett av alla manusen jag har på mitt bord, mellan sovstunderna.

Fick i alla fall iväg en artikel till GT i morse, men VARFÖR måste detta drabba mig nu?

Alla huskurstips mottas med tacksamhet!

Vår rara misse Isadora ligger troget på magen och spinner, det hjälper faktiskt, åtminstone mot paniken.