Ja då var det redan dags att lämna över stafettpinnen till Mats. Ska nog kika in här emellanåt och se vad du skriver, för det låter spännande.
Jag lovar så klart också att titta in här ibland för att se att ni har det bra och tycka till om något emellanåt. Men som jag redan skrivit så är livet fyllt av sånt som behöver lösas och ett bokmanus som ska skrivas… och om jag inte missminner mig så har dygnet bara 24 timmar ;-)
Idag har jag spenderat halva dagen på Ikea. Inte så att hela jordklotet var där som vanligt, men trots att det var måndag förmiddag så var det tillräckligt många för att det gällde att hålla sig till trafikreglerna.
Eftersom ni inte hade några specifika frågor till mig så innebär det antingen att jag varit väldigt tydlig och öppenhjärtig – eller så har jag inte varit intressant nog? Hmmm…… ;-)
Skämt åsido, det har varit kul och givande att ha varit här hos er i en månads tid och jag kan bara kosntatera att en månad susar förbi svindlande fort.
Jag hoppas att mitt babblande har gett er något? Om inte annat ett och annat leende. ;-D
Nu ska jag gallopera ner på stan och utnyttja ännu en rabatt innan den går ut den 31e. Fattiga konstnärer gör så.
Och sen ska jag betala mina räkningar. Ja jag vet. Sen ska syndarna vakna. Och varför jag inte lägger in dom på nätet direkt jag får dom, det begriper jag inte. Men jag gör det inte.
Sen ska jag diska min a nya glas och kastruller, ja det var ett kökserbjudande på Ikea så nu har jag fått ut några fina tusenlappar att handla saker till köket för. Myyysigt!
Nån lampa, lite batterier, ljus … ja ni vet. Först det man behöver sen en rad med “brahagrejjer”. Det är så det funkar på Ikea ;-D Det kostar ungefär 2000 spänna att checka ut därifrån oavsett… :-D

Ha det så bra ni kan utan mig .-D
Ingrid