Gick upp tidigt i morse för att skriva. Det är verkligen dags att komma vidare med ”Även småsten sjunker”

Skulle först bara resa väggarna till barnens nya lekstuga.
När det var klart skulle jag skriva.

Men nog behövde vildvinet lite klätterjhjälp. Såg lite hängigt ut.
Sedan skulle jag skriva.

Redan lunch. Oj då. Hm det får bli något enkelt. Måste bara handla först. Soppa och bröd.
Sedan var det verkligen dags att sätta sig ner och skriva.

Men hej, två goda vänner tittade förbi. Kaffe ja visst. Och bullar jajamensan.
När de gick kände jag verkligen att det var dags att skriva.

Dom där två Ikeakartongerna med våra nya bokhyllor. Ligger inte dom lite i vägen? Kanske ska öppna och se om alla skruvar och träplugg är med. Undrar om det inte går att dra alla små sexkantsskruvar med skruvdragare? Jag tror minsann att jag har några nya bits som kanske kan funka.
En bokhylla var ju ingen match. Den andra tar jag i morgon för jag måste verkligen skriva.

Äh föresten. Nu har jag redan tagit fram skruvdragaren och vet ju hur man gör. Jag fixar andra bokhyllan också. Det blev ju fint. Ska bara gå iväg till återvinningsstationen med kartongerna sedan ska jag sätta mig och skriva.

Men hej, barn. Vadå? Vill ni att jag ska läsa?
Jag vet inte …. jag måste egentligen skriva. Men okej då.

Klockan är nu tio på kvällen och det är dags att skriva vidare på manuset.
Ska bara skriva några rader till bloggen först.
Så ja.
Vad trött jag blev.

Lägga sig, skriva eller ta en konjak.
Tror jag tar en konjak.
I morgon ska jag skriva. Jag har ju trots allt så där en hel bok att skriva klart.

Vi ses
www.varggyllander.se