Jag är inkonsekvent.
Upptäckte de på tåget idag. Åkte i rasande x2000–fart mellan Stockholm och Vänersborg. ( förutom den biten som ersattes av bussar på grund av något spårfel)
Då och då passerade tåget små idylliska samhällen. Små klungor med hus och fina trädgårdar. Och STUDSMATTOR. På var och varannan tomt. Jag kan inte för mitt liv begripa hur man först kan lägga ner en massa arbete på huset och tomten för att sedan fullständigt förgöra alltihop med ett ljusblått monster från typ Bauhaus eller Rusta. Ännu värre är det om de intergalaktiska månlandarna har försetts med ett svart skyddsnät. Jo det kan bli ännu värre. Om denna utomordentligt förfulande idrottspryl ackompanjeras av en, i samma färg, markstående pool. Också den från någon av ovanstående hemmafixarkedjor.

Och på vilket sätt är detta då inkonsekvent?
Jo, jag inser att det handlar om smak, kanske dålig sådan. Att studsmattor är som sjösten på 90–talet. För massorna. Att jag är en förbannad snobb. JAG som för inte så länge sedan hade åsikter om litterär elitism på den här bloggen.

Fy på mig.

Och föresten tycker jag att konstrotting och Foppatofflor också är något som aldrig borde ha sett dagens ljus. Foppatoffeln är föresten död, läste jag i någon tidning. Och fan vet om jag inte ska investera i en grupp utemöbler av konstrotting i alla fall. Det är ju så praktiskt.

Vi ses