Är inte verkligheten ibland helt otroligt komisk?
Som att Göteborg förbjuder gatumusikanter att spela mellan 11 och 15. Visst kan man förstå att ett och annan butiksbiträde ruttnar på att höra House of the rising sun för hundrade gången. Men att förbjuda. Hur ska det gå till? Åker dom i fängelse eller beslagtas gitarren?
Och ännu roligare blir det med den här jämförelsen som jag snappade upp på TT:
”På turiststråk i Gamla Stan i Stockholm, som Västerlånggatan och Järntorget och gränder i närheten, är det förbjudet att spela, UTOM mellan klockan 14 och 18 dagligen”
Säger då det.

Upptäckte en mysko grej i dag. Efter att ha suttit hela dagen två våningar nere under polishuset på Kungsholmen ( I ett stabsrum) kom jag ut i värmen och slogs av en sak. En kall öl vore gott. Gick in i tre närbutiker efter var andra. Ingen sålde kall öl. Det fanns kall läsk, kall isblå energidryck, kall festis, kallt bubbelvatten och kallt iste. Inte en enda kall öl i kylarna. Bara varma på hyllorna.
Är inte det mysko? Är det alltid så?

Och några spridda svar på kommentarer. Nej jag har aldrig bloggat förr, jag är lite rädd för språkpoliser (trodde dom fanns överallt men vet nu att dom inte finns här). Och nej jag vill verkligen inte vara i fred eftersom jag oftast förväxlar det med ensamhet. Och ensamhet är det värsta jag vet.
Vi hörs.