Fritt sex …
Såja. Tänkte väl att du skulle bli intresserad. Välkommen hit. :)

Nu till något helt annat.

Ni har kanske sett dem. Klumpiga silverfärgade dammsugare som bara går att köpa genom direktförsäljning. De är fula, kallas städmaskiner och kostar en helvetes massa pengar.
De dyker upp med jämna mellanrum i lokalpressen under rubrikerna ”Lurade att köpa dyr dammsugare” Eller ” Blev lovad stor förtjänst är nu skuldsatta“.
Konceptet är enkelt och genialt. Affärsiden bygger på lura till sig så många säljare som möjligt. Många säljare leder till många köpare även om varje säljare inte kränger fler än några stycken.
Lockropet heter garanterad provision. Varje säljare jobbar nästan ihjäl sig och efter några månader har de sålt ett litet antal dammsugare till släkt och vänner som tycker synd om dem. Någon provision blir det oftast inte eftersom säljaren inte nått upp till garantinivån.
De ger upp.
Ett litet fåtal lyckas dock och används som argument för att förstärka lockropet. Nya säljare luras in i systemet och verksamheten tuffar på. I toppen av pyramiden sitter mammon och skrattar rått.

Ta nu den affärsiden.
Lägg till lite politisk korrekthet, lite underifrånperspektiv, lite författardrömmar och en smula demokrati för att hålla kritiker borta. För att ytterligare öka vinsten låter du säljaren själv stå för produkten. Lägg sedan på lite tilläggstjänster som säljaren får stå för själv för att kunna sälja lite till. Och låtsas som att det är nästan gratis.
Vad får man då?
Man får Vulkan. (www.vulkan.se)

Vi ses
Vargen