Igår var jag och lyssnade på en disputation med efterföljande (och sen) fest.
Idag ser jag måsar överallt.
När man kommer ut från porten här så dyker en mås ner på en och skriker och jagas. Man måste ha hjälm och skyddskläder och huka sig och skrika. Var har kråkan tagit vägen? Borde den inte hålla reda på sånt här bus? Ska vita skrikmåsar få ta över helt och hållet? Ska väpnad kamp bli lösningen? Det bär mig emot.

Snart läst ut Roger Moores memoarer. Ok att läsa och småkul på sina ställen. Dessvärre alltmer gubbig med tiden. Inte gubbsjuk dock. Kanske lite mycket rabblande av namn på filmisar (de flesta känner jag inte till). Men han verkar vänlig.
Några mörkare hemligheter tycks han inte ha.
En gång i sin barndom dödade han en svala.
Han kastade en sten på den när den satt vid sitt bo. Svalan föll ner och dog. Men RM sonade sitt brott med att för all framtid vara motståndare till alla former av blodjaktsporter.