Igår kväll trillade jag ut i andra änden på mitt nya bokmanus. Det har nu en början och ett slut och cirklarna har slutits! Och även om den inte är klar så är den färdig (kan man säga så?) Eller tvärtom?

I min jakt på skrivfakta så snubblade jag över en post i ett frågeforum publicerat 2003.

”Jag är en av författarna till BBC:s serie Midsomer Murder och skriver ett avsnitt som handlar om orkidéer. Nu behöver jag veta hur mycket ett sällsynt och fridlyst exemplar skulle kosta på den svarta marknaden …”

Tänk, mina researchvägar korsade manusförfattaren till Barnabys mordgåtor! Han fick sitt svar, det blev filmat, det gick på teve för några år sedan. Jag har sett det. Det låter kanske lite fånigt, men jag har liksom gått och myst över detta hela helgen. Är de alla där ute? Vem snubblar jag över härnäst?