Tack för era kommentarer! Det är så roligt att läsa och fundera vidare. Det är inte bara i mig det bor en hemlig entreprenör…

Eftersom jag var på blixtvisit i stan (alltså Göteborg) igen i helgen kunde jag inte undgå att se de stora affischerna om att gud nog inte finns. Ulrika Knutson talade om det här i sin krönika i P1 på söndagmorgonen. Hon citerade bland annat Eric Satie som gav bilden av gud som trött och lessen pappa (vars son är död) som man kanske ska sluta plåga med frågan om han finns eller inte.
Mig gav de här annonserna en annan bild.
Bilden av en liten unge, kanske fem år vars kanin just har blivit överkörd och ungen hackar fram med gråtstrimmigt ansikte att ”gu-u-d fin-ns nog in-te”. Och min impuls (tvärtemot affischerarnas intentioner) är då att försäkra att gud kanske visst finns, FAST Ludde blev överkörd.
–Det här är alltså inte inlägg i själva sakfrågan!
Utan jag funderade bara på problemet med att få fram ett bestämt budskap när man skriker ut det med stora bokstäver.
Tur att jag inte jobbar på reklambyrå.

Semestertider: Idag har jag varit iväg med 2 syskonbarn och 2 golden retrievers och köpt glass samt hämtat 1 gräsklippare som har vilat upp sig på verkstad.
Sedan vann jag i canasta!!! (Det går att spela på 3).

Förresten. Ni som har följt bloggen från dag 1 minns kanske att det började med skogsarbete. Idag kom timmerbilen och hämtade stockarna. Det går så fort.