Åkte till Ystad och satt på Book café med en vän. En underbar miljö att sitta och känna sig som författare i. Det finns en hög mysfaktor i bokhyllor med böcker. Vi satt inne, för all del vi satt ute också för vädret liksom bara krävde det. Böcker är över huvud taget en bra umgängesform. Man kan ha ett personligt och intimt umgänge med dem på egen hand. Man kan umgås runt dem med andra (som här på bokcirklar!)

Sedan jag började berätta “jag skriver- jag är författare” så händer det ofta att folk bekänner att de har manus i byrålådan. Det är lite som läkaren på festen som blir tillfrågad om krämpor. Helt plötsligt ska man rådgöra hur just de ska göra för att ge ut sina bokdrömmar. Nu hade de varit lite kul om jag kunde skriva att de som frågar allra mest är läkare … men det kan faktiskt vara vem som helst.