Fick just på mitt skrivbord katalogen till Bok & Bibliotek 2009, eller bokmässan som vi brukar kalla den, och upptäckte att jag ska göra två så kallade framträdanden där, ett på fredagen och ett på lördagen.
Spännande.
Undrar hur det kommer att bli.

Nu är det bara att redigera Arena som gäller.
Funderar på ett tema om Rwanda.
Vill så ogärna plocka upp Philip Gourevitchs bok igen. Vi vill upplysa er om att vi i morgon kommer att bli dödade tillsammans med våra familjer. Berättelser från Rwanda
Varför vill jag läsa det här? är frågan när jag läser den och Gourevitch har själv frågat sig varför han vill skriva det. Varför vill han göra det som den boken handlar om till sitt arbete för en lång lång tid.
Minns att han i förordet formulerar något i stil med att det enda som vore värre än att göra det vore att inte göra det.
Jag har inte bestämt mig för om jag tror på det.