Första meningen i Kvinnorummet.

Jag trodde att jag skulle skriva krönika till DN den här veckan, så jag skrev en men när jag var nästan klar visade det sig att det visst var min tur nästa vecka. Och det är lika bra egentligen, jag föredrar att skriva DN-krönikor jämna veckor, det vill säga de veckorna som jag har J.
Då blir det mer press, mindre tid och bättre text. Inbillar jag mig.
Borde hitta ett sätt att begränsa tiden för det andra skrivandet också. En deadline i veckan. Men till vem? Jag skulle inte vilja lämna till förlaget en gång i veckan. Skulle vara tvungen att utse en piskare.
Och ett straff om jag inte lämnade in i tid.

Jag tror jag håller på att bli sjuk.
För att förhindra det stannar jag inne i dag. Har sett Hairspray och The Pillow Book på Silver, okoncentrerat.
Kärleken till dans funkar bättre på film än kärleken till text, verkar det som.