Det som hindrar mig just nu från att joxa ihop lite litteratur är en lägenhet.
Ingen specifik för tillfället tyvärr (i går fanns det en som var helt perfekt men forskning visade sig att ett köp skulle kunna leda till ett liv i misär så vi släppte den) utan mest en strid ström av hel- och halvintressanta objekt.
Jag sitter som så många jag hört talas om och klickar frenetiskt runt på hemnet men faktum är att jag hittills är rätt nöjd med det jag sett av bostadsrättsmarknaden jämfört med hyresditon, jag älskar att det dyker upp nya objekt hela tiden och jag älskar att det som styr är pengar, att man faktiskt kan betala för vad man vill ha.
Jag vill ha:
Små sovrum
Stort kök alt ”matsal” eller något annat rum där det får plats ett stort bord
Läge, läge, läge
Och plötsligt: Balkong
Förut var jag helt säker på att balkong var något onödigt som många ville ha men aldrig använde, men jag har nu fått för mig att det är viktigt med balkong. Att kunna gå ut och inte känna sig ”instängd”.
Jag antar att det bara är årstiden, och rädsla att känna sig instängd i största allmänhet.