Grand Hotel. Det är inte så ofta jag kommer dit, men nu är jag inbjuden av min agent Grand Agency. Det blir frukost med författarkollegorna lagom tills jag har skrivit ut mig som er månadsbloggare här.
Eftersom agenten väntar på ett manus – som ni vid det här laget mycket väl vet – sätter jag upp det som en milstolpe i skrivandet. Då ska jag ha gjort det sista stora FALLET FRAMÅT. Jag måste hänga upp det på något, så varför inte?
Coachens kritik igår var konstruktiv och mild och även hon vill att jag ska skriva på. 
Den stora händelsen idag var min äldsta dotters födelsedag.
Lyckan kom ur hål i öronen.
Det gjorde lite ont, sa hon, men jag har sällan sett henne så glad.
Det är väl precis så jag också ska göra; trycka till så att det gör ont och sedan skratta och vara glad över resultatet.
Av barn kan man lära sig nästan allting.