Det är lika bra att göra det officiellt. Jag flyttar med familjen till Kenya i augusti! Min fru fick en spännande tjänst på Diakonia tidigare i våras och hon är redan där. Hon kommer snart hem igen – om två veckor – och sedan ska vi ta tag i de återstående förberedelserna tillsammans.
För henne är det här en tjänst som hon länge har pratat om och för mig är det en fantastisk möjlighet att ägna mig åt mitt författarskap på heltid under minst två år.
Mitt författaräventyr har som ni förstått gett mersmak på flera sätt och faktiskt också lite inkomster, men långt ifrån en nivå som går att leva på.
Nu blir jag medföljande med rätt att uppleva. Med rätt att skriva. Med rätt att engagera mig och att engagera andra.

Idag tog vi också ett tydligt steg in i sommaren här. Badpremiär för mig och barnen. 12 grader biter, men det var skönt efteråt.