Det finns goda skäl varför Bokcirklar är och bör förbli den mest personliga och genomtänkta sajten för läsare.
Inte minst handlar det om engagemanget från de som är inblandade. Ikväll visade Nina Frid och Annika K återigen vilken glädje läsande ger och vilka intressanta samtal som helt naturligt bryter fram när några likasinnade träffas för att diskutera böcker. Jag har inget emot Bonniers (tro’t eller ej), men ska de skapa någonting liknande måste de också hitta personer av samma kaliber som kan ta ansvaret och det går inte att få för pengar. Och det var ingen överdrift…
Läser ni Ninas blogg idag så får ni känslan i kvällens evenemang beskriven på pricken och då vet ni sedan också att boken jag skrev om igår var Dragspelsbrott.
När det där lilla ljuset tänds i någons ögon och man förstår att de har blivit inspirerade och sugna på en ny bok då känns det varmt och lent inombords. Då tänker jag genast att kan jag framkalla den ivern en gång till hos några genom att bli klar med min bok så är det väl värt alla timmarna. Jag är säker på att Mikael Fant och Lina Forss känner på samma sätt efter ikväll.