Bitterfitta vet ju alla vad det är efter Maria Svelands bok. Men vet ni vad bitterballe är för något?
Nä, just det. Det hade ni ingen aning om.
Bitterballe är en delikatess. Mmmm… Små bollar liknande köttbullar i form och storlek men bestående av någon slags lapskojs på kalvköttsbitar och sedan friterade. Man doppar dom i senap och dricker ett glas kallt holländskt öl. till För bitterballe är en holländsk liten maträtt. Minst en gång om året har jag den äran att plocka åt mig sådana små goda ballar från fina serveringsfat på holländska ambassaden på deras årliga firande av drottningens födelsedag. Så skedde även igår. Inte för att jag har holländskt blod i mig, däremot har sambon det. Så medan han sprang omkring för att prata holländska med sina polare koncentrerade jag mig på bitterballarna. Men inte är jag trött idag inte, ivern spritter i mig inför tre och en halv lediga dagar. En och annan sida med ord ska nog produceras (märkte ni noget?).

Idag är det sista dagen jag bloggar. Alla mina tveksamheter jag hade innan; om jag skulle ha nåt att skriva om, eller ha tid, eller om det skulle bli bra eller alla andra möjliga och omöjliga ursäkter har jag glömt nu. För det har varit roligt. Och framför allt era kommentarer. Vilket innebar att några har läst och hade lite synpunkter.
Hoppas ni har blivit nyfikna på min bok! Det är så konstigt nuförtiden.
Nu ska jag lämna över stafettpinnen till någon annan författare.
Tack för mig!