Idag har jag sett tre gangstrar på ett kafé i Enskede, varit på gravsättning, insett att begravningsbranchen är den enda säkra efter att ha kollat in kommersen på Skogskyrkogården, funderat på om Mexico kommer att gå i konkurs om inte världssamfundet betalar ut nån slags omvärldsförsäkring, åskådat en jublande hattparad på huvudet av en halv skola befolkad av småmänniskor, köpt Karin Johannissons bok Melankoliska rum, mumlat dikten vi hade på mammas begravning I sommarens skymning du somnade stilla, nu sjukdom och oro ej mer gör dig illa, sett på livet från den ljusa sidan,jo just det, varit på ryska ambassaden vilket var riktigt roligt. Shirley Clamp var där och man fick gå in i små bås som förde tankarna till filmer som utspelar sig i porraffärer, och snart kan jag åka till Ryssland med Tamiflu i handbagaget. Ibland tänker jag att livet är mörkt och olyckligt, så kommer sådana där magiska ögonblick som i tisdags när Christine Falkenland plötsligt stod framför mig i rosa läppstift och vacker klänning fastän hon lika gärna kunde ha valt jeans och jag fick hälsa och säga att hon är min idol efter Vinterträdgården. Jag har tusen och åter tusen idoler för alla ni som lever och delar med er av glädje och smärta eller bara små fnissiga skämt gör varje dag till ett litet mästerverk som inte ens Rembrandt kunde ha fått till. Imorgon ska jag dansa på en scen vilket också är något av ett skämt, sen ska jag sova några stunder men alldeles snart ska jag besvara alla fina kommentarer. Tack för att ni har läst och ledsagat mig genom en magisk månad, nu ska ni fortsätta att vara rädda om er själva och varandra. Allt väl, mår väl, farväl och så kramar från LinaPinaBallerina