Så var påsken slut. De lediga dagarna som tycktes så många är plötsligt till ända. Kunzelman och Kunzelman har jag inte läst ut, bara kommit cirka femtio sidor framåt. Sen har det varit krattning, plantering, matätande med familjen och irritation över min kraschade dator. Förresten så är hårddisken intakt. Pust! Antagligen fel på moderkortet sa den snabbtalande tuggummituggande lätt överviktiga datasnubben där jag lämnade in datorn. Ska hämta en extern hårddisk imorgon med backupen han gjort. Bara 1295:-. Hädanefter ska jag sköta mig bättre .
Har varit på födelsedagsfest i eftermiddag och gav bort min bok inslaget i silverpapper. Kändes dumt och jag ångrade mig när jag stod med den i handen, la den bredvid microvågsungen i köket och hoppades att den inte skulle göra så stort väsen av sig. Lotta Th undrade hur många dagar det är kvar. Åtta dagar är det om jag räknar rätt på fingrarna.