När min första bok skulle till att dö fick jag ett standardbrev från förlagets försäljningsbrev som erbjöd mig att köpa tillbaka varulagret för ringa kostnad. Jag tackade nej. Det finns gränser även där det finns grader i helvetet. Men så skedde ett mirakel, tiden gick och jag fick ett brev från samma man som istället bjöd mig få böckerna alldeles gratis. Det hade blivit omodern med bokbål, kan man tänka, boken fick nya vingar. Ja tack, sa jag och frågade Stadsmissionen om de vill ha, på en god väns inrådan. De ville de, så nu flyger ungefär 900 Vildänglar omkring i deras lokaler i hela Sverige. Ganska coolt tycker jag, böckerna säljs billigt och ibland går jag till butiken på Mariatorget i Stockholm för att signera. Då sitter jag i någon soffa som är till salu, vid ett bord som är till salu, och talar med människor som har tid. Imorgon gör jag det igen, min Maria ska hänga på med ett gäng Caiphirinor med Döden och vi har bett vännen Theodor Kallifatides komma dit och ge oss strålande komplimanger. Allt blir som det ska.