Återbördad, fast jag lämnade er aldrig, jag gick bara vilse i stan och det är inte ens bildligt talat. Recensioner eller ej, dagen igår skulle firas och det gjorde jag först med att lyssna på Pär Holmgrens (ni vet, den sympatiske hårdrockarmetrologen från tv) klimatprofetior (det ser ljust ut, bara vi bygger solceller på 1 promille på av jordens yta och visar lite god vilja och medkärlek så kan vi leda ström och energi till alla människor) på Talarforum, sen drev jag i boklådor och kollade in min nyutkomna bok och så Gondolen med Stockholm under våra fötter. Detta bokstavligt talat! Maria Ernestam och Åsa Larsson, fina blommor, Åsa höll ett tal till mig och MAria läste högt ur Tao, servitören bjöd mig på en extra petit four och så drack vi TRE flaskor champagne innan den tredje hovmästaren för dagen kom in och sa att vi var väl så trevliga men de hade faktiskt middagsgäster till  vårt bord. Utslängda alltså, efter 6 timmar lunch och inget hade vi hunnit tala om. Så jag firade och sen kom jag hem och då hade datorn ingen lust att koppla upp sig mot internet och kanske var största vinsten i denna stund just er. Idag har jag varit och hämtat bilen och signerat på Stadsmissionen och haft det bra och dåligt men mest bra.

Men så hemma igen, vet jag att det är här jag ska hålla mig, åtminstone återvända till. Att lova total trohet tillåter nog inte min rastlösa själ, men att stiga in i det här finrummet och hitta ljuvliga kommnetarer är som att möta stora famnen. Tack! Gårdagens Expressen ska jag slå in fisk eller gamla blommor i redan ikväll, men Amelia och Heta Listan (var Lotta Th, var?) ska jag tapetsera väggarna med. Det är sant och ni är bäst, mina bokvänner.