Just nu känns det bra. Med gröt i magen steg jag in i en taxi utskickad av TV4 tidigt imorse. Så småningom hamnade jag i nyhetsmorgons studio tillsammans med Demensförbundets ordförande Stina-Klara Hjulström. Boken lyftes fram och vi pratade en stund om äldre dementas villkor. Programledaren viftade med boken. Sen var det slut och jag pustade ut. Fick massor med sms från vänner och familj som sa att jag skött mig bra och även varit SNYGG. Bland annat sonen skrev så. Och jag slickade i mig och kände mig nöjd.
Sen fick jag rapport från sambon som varit på Akademibokhandeln vid Odenplan och sett en främmande dam stå med min bok i handen för att betala. Fantastiskt!
Och. Mitt förlag ringde och läste innantill från Värmlands Folkblad som hade skrivit en helt strålande recension.
Åh, tack för grattis-kommentarer från Lotta Th och andra.Ja, det är verkligen konstigt nuförtiden.
Hade lite svårt att koncentrera mig på jobbet på eftermiddagen. Snöade in på en excelfil och fick inte ihop siffrorna. Gjorde en felräkning på ynka 85.571:-, hoppsan, och hittade inte var jag hade felet.Tankarna flög iväg och den tidiga uppstigningen gjorde sig påmind när sifforna flöt ihop på skärmen. Så kan det gå när framgången stiger en åt huvudet och min bok har blivit såld till en människa som varken är vän, arbetskamrat eller familj. Då kan man tappa bort 85 571 tusen kronor. Men jag tror jag hittar dom imorgon!