Logistikchef på ett mellanstort företag ska jag bli när jag blir stor, tror ni att man behöver luskamma personalen? Hålla reda på deras innebandyklubbor, skölja deras vattenflaskor, knyta deras fotbollsskor? En sak som jag vet att man får göra är att hantera kommentarer från sina medarbetare och det har jag erfarenhet av, nu när jag har lärt mig att sådana kan bemötas i den enskilda individens gästbok. Klick, är så full av beundran för den här sajtens uppbyggnad, och så mycket lättare det blir när man slipper hålla ordning på antalet kommentarer. Klick, klicketiklick. Så ska det vara obligatorisk yoga på morgonsamlingen, förlåt morgonmötet, bara den som vill och kan räkna ut hur man gör behöver stå på huvudet. Alla får gråta hur mycket de vill över sakernas tillstånd och elaka australiensiska krokodiler som äter upp elvaåriga flickor. Fruktstund efteråt, då kommer spänningarna ha släppt så vi kan skratta. Bokprat i fikarummet, bara dem som tycker om grönt te behöver dricka det, de andra slipper koffeinfläckade tänder för tycker man bäst om Earl Grey så gör man. Då ska jag berätta det jag glömde på min boklista igår, att Åsa Lindeborgs Mig äger ingen fick mig att gå upp och ringa min egen pappa nästan mitt i natten. Alakoskis Svinalängorna fick mig att tänka att jag har det väldigt bra. Det har jag. Njut av fredagen för det är veckans bästa dag, även på vår arbetsplats. Det är kul att ha er som arbetskamrater!